WMN Fesztivál 2025.03.08 - Veled vagyunk 10 éve, gyere velünk tovább! Vedd meg a jegyed!

D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 655 db cikk

„Ha egy apa feminista, és hisz a lányában, az egész család életét megváltoztatja” – Malala édesapjának üzenete

WMN Ügy – 2019. június 25. – DTK

Vajon mit tanított egy patriarchátusban nevelkedett pakisztáni férfinak a feminizmusról saját lánya, a Nobel-békedíjas Malala? Ziauddin Júszafzai megírta, mi pedig szemléztük.

D. Tóth Kriszta: Nyugi, Meryl Streep egyáltalán nem tökéletes

Kult – 2019. június 22. – DTK

Nem a hibái ellenére szeretjük. Hanem éppen azokért. Boldog hetvenediket, Meryl Streep!

Mogács Dániel: Pszichológushoz jártam E. T. miatt – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2019. június 19. – DTK

E. T., Pilinszky, Boney M. (utóbbi kettő egymással szoros összefüggésben), Dr. Mogács és a kommunikációs hibák, tévéműsorok, család, éjszakai munka… nagyon sok minden belefért DTK és Mogács Dániel beszélgetésébe, úton a Dumaszínházba. Egy indokolatlanul nagy bőrönddel a hátsó ülésen. A végén még az is kiderül, mi (ki?) van a bőröndben.

Te is szavazhatsz a legmenőbb magyar zöld kezdeményezésekre! Mutatjuk őket

WMN Ügy – 2019. június 13. – DTK

Ismerd meg a világ egyik legizgalmasabb zöld nagydíjának idei döntőseit! És szólj bele, hogy ki kapja az elismerést!

Palágyi Eszter, Michelin-csillagos séf: „Daganatom lett, mert túl sok terhet vettem magamra” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2019. június 12. – DTK

Hogyan betegítette meg a munkája az egyik legismertebb magyar séfet, Palágyi Esztert? Mit hozott a konyhába az apukájától, mit tanult tízévesen a vidéki disznóvágásokon, és hogyan csempészi az otthoni ízeket és illatokat a Michelin-csillagos tányérokra? Az Elviszlek magammal e heti epizódjában a fine dining – nem mindig egyszerű – világába kirándul, érdemes megnézni: