Az ételpazarlás nem menő! – Egy maradékmentő csetlései-botlásai és remek, bevált tippjei
Próbálkozni, kísérletezni és hibázni még mindig jobb, mint meg sem próbálni, aztán kidobni az ételt.
Próbálkozni, kísérletezni és hibázni még mindig jobb, mint meg sem próbálni, aztán kidobni az ételt.
Ti milyen különleges feltétekkel eszitek a hot dogot? Ha kipróbálnátok egy különleges változatot, ajánljuk az alábbi három receptet:
Az is jó, hogy húsz perc alatt elkészülnek:
Nekünk, felnőtteknek sem ártana uzsonnázni, de a gyerekeknél végképp megúszhatatlan ez az étkezés. De mi legyen az uzsonna? Mutatunk néhány remek ötletet Tóth Flóra konyhájából!
Ha azt hiszed, palacsintafronton már MINDENT láttál, mutatunk egy olyan csodát, amitől leesik az állad. És ha jól csinálod, a palacsinta világnapján épp egy kínai illatos, roppanós tésztakorongba fog belepottyanni.
És mégis sütök.
Vannak bizonyos ételek, amiket sokan óvodáskorunk óta utálunk – de lehet, hogy ma már ízlenének nekünk, csak éppen nem kóstoljuk meg őket az egykori rossz emlékek miatt. Pedig lehet, hogy felnőttként már egészen másképp érzékelnénk az ízüket.
„Végül az anyukám számára valószínűleg teljesen ismeretlen pad thai elkészítése hívta elő a felismerést, hogy tudattalanul, de a főzés révén is kapcsolódom a gyökereimhez, a szüleimhez, akik közel húsz éve nincsenek velem.”