Falatozás Vénusz istennő köldökéből – Töltött tészták a világ körül
Szerzőnket gyengéd vonzalom fűzi a töltött tésztabatyukhoz. Ugye, nincs egyedül?
Szerzőnket gyengéd vonzalom fűzi a töltött tésztabatyukhoz. Ugye, nincs egyedül?
Amikor elmeséltem a vörös lencse receptjét egy barátnőmnek, hüledezve kérdezte: „Ez tényleg ilyen egyszerű?!” És hogy miért nem sütök ilyet mindennap. Mert eddig nem tudtam, hogy lehet! Na de majd most!
Lajos Mari – aki generációknak „fogta a kezét” a konyhában szakácskönyvein keresztül – maga a nagybetűs életszeretet és kedvesség. Fogadjátok szeretettel ezt az ízes-illatos beszélgetést hazánk legendás gasztronómiai szerzőjével:
Hogy miből készül a hamis guacamole avokádó helyett? Az alábbi receptből kiderül:
Ti melyiket szeretitek jobban: a dobozost vagy az üvegest?
Ezt a kétemeletes csodát teljesen kezdők is meg tudják csinálni Tóth Flóra tippjeit követve.
Egy szeretetteli műsor, ami elhiteti veled: la vita è bella.
Szendvicsbe, falatkákba jó lesz! Elmondjuk, hogyan.